Zomerse twist

Ontdek verfrissende ijsthee-recepten, of ga voor een proefpakket ijsthee! Gaat je voorkeur uit naar koffie? proef dan onze nieuwe, aromatische koffiespecial: Brazilië Lagoa. Subtiel notig, met een vleugje chocolade.

Recepten ijsthee

Dian Hong Mao Feng •
Shock Brew ijsthee recept

Zoek je een natuurlijke zoete ijsthee voor tijdens de warmere dagen? Ontdek hier hoe je binnen 5 minuten een heerlijke kan ijsthee zet van deze frisse, zoete thee. Recept

Honeybush • IJsthee 

Wil je laagdrempelig je eigen ijsthee leren maken? Probeer ons basisrecept met Honeybush thee. Deze thee is heerlijk zacht en fris en zit boordevol goede vitaminen, mineralen en antioxidanten.  Recept

Japanse ijsthee • Miyako

Op zoek naar iets unieks? Onze fel groene Japanse thee is een echte blikvanger op tafel. Deze ijsthee is heerlijk fris en combineert goed met de zilte en frisse tonen van sushi. Recept

Earl Grey • IJsthee

Geef je welbekende Earl Grey een koude twist! In dit recept is de bergamot van de Earl Grey een fijne combinatie met de zoete vlierbloesemsiroop. Recept

Proefpakket ijsthee

/


Startpakket ijsthee • groot

Ontdek de verfrissende wereld van ijsthee met ons exclusieve pakket met vier soorten thee! 

Naar pakket groot


Startpakket ijsthee • klein

Ontdek de verfrissende wereld van ijsthee met ons kennismakingspakket met twee soorten thee!

Naar pakket klein

Dian Hong Mao Feng


Zoek je een natuurlijke zoete ijsthee? Met de Dian Hong Mao Feng maak je snel en gemakkelijk een smaakvol drankje. Dankzij de natuurlijke zoetheid van de thee met tonen van honing en geel fruit, leent deze thee zich perfect voor een verfrissende zomerse ijsthee. Dankzij de traditionele productiemethode heeft deze thee pure smaken, zonder toevoegingen. Deze ijsthee valt in smaak bij zowel kinderen als volwassenen!


Naar de thee

Honeybush 


Wil je laagdrempelig je eigen ijsthee leren maken? Probeer ons basisrecept met Honeybush thee. Deze thee is heerlijk zacht en fris en zit boordevol goede vitaminen, mineralen en antioxidanten. De thee dankt zijn naam aan zijn heerlijke geur van bloemen en honing. Ook kinderen drinken deze ijsthee graag!

Naar de thee

Miyako 

Op zoek naar iets unieks? Onze fel groene Japanse thee is een echte blikvanger op tafel. Deze ijsthee is heerlijk fris en combineert goed met de zilte en frisse tonen van sushi. 

Deze thee is afkomstig uit Japan en geproduceerd onder leiding van meervoudige prijswinnaar Shohokuen in Uji. Het is een mix van matcha en sencha. De sencha is lang gestoomd en licht geroosterd wat een volle smaak oplevert. Als ijsthee zijn de smaken goed te combineren met verschillende smaakmakers, zoals munt, gember of aardbei.


Ontdek meer

Earl Grey


Geef je welbekende Earl Grey een koude twist! In dit recept is de bergamot van de Earl Grey een fijne combinatie met de zoete vlierbloesemsiroop. Onze Earl grey thee is afkomstig uit China en volledig geoxideerd. Kleine stukjes van deze bergamot vrucht uit Zuid-Italië, geven de thee zijn frisse smaak. Ontdek hoe je binnen een handomdraai deze ijsthee op tafel zet.


Ontdek meer