​FEEST BIJ DE EENHOORN​

Er zijn weinig plekken waar het sfeervolle karakter van kerst zo  tot uiting komt als in ons pand.  Speciaal voor de feestdagen stelt ons team een unieke selectie samen van koffie, thee en delicatessen. Proef onze geselecteerde producten in een uniek kerstevenement of  verras jouw omgeving met een van onze met aandacht samengestelde  kerstpakketten.


Cadeaus

Tineke's tiramisu met gerookte Zheng Shan 

Onze intern smaakexpert Tineke serveert speciaal voor de feestdagen een romige tiramisu van koffie. Dit vormt een perfecte tegenhanger voor de licht gerookte smaken van de Zheng Shan.


Recept

Indiase pompoensoep met Si Ji Chun 

Deze zijdezachte Oolong thee serveren wij graag met kruidige curries, pittige soepen of zoute kaas. De bloemige en honingachtige smaken zorgen voor een delicate balans. Recept


Natafelen met kaas en Teng Chong

Ontdek  onze heerlijke afsluiter: een hartige kaas,  gecombineerd met onze zachte wit-groene thee. De zoutige kaas benadrukt de zuivere thee met zijn lichte tonen van abrikoos, terwijl de thee de romige textuur van de kaas verzacht.  Winkelen

Cadeaus voor de feestdagen

Cadeaupakket • Klein 

​Kleine Verpakking, grote Smaakexplosie!

Cadeaupakket • Medium

Koffie & thee met een elegante twistWinkelen

Cadeaupakket • Groot 

 Diverse Koffie- & Thee verwenpakketten!


Winkelen

 Thee- & spijscombinaties 


Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.


Nieuwsbrief De Eenhoorn

Wil jij op de hoogte blijven van de verhalen van De Eenhoorn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over seizoenscollecties, nieuwe producten en evenementen. Wij delen graag onze verhalen met jou!