Ontdek de wereld van vakmanschap

op een unieke locatie in de binnenstad van Kampen Koffieproeverij

De Eenhoorn proeft, selecteert en levert kwaliteitskoffie van de hele wereld. In onze koffiebranderij worden onze koffiebonen elke week vers gebrand. Tijdens de koffieproeverij geeft onze barista uitleg over de reis van koffiebes naar koffieboon, de verschillende smaakprofielen en herkomstlanden. Vervolgens kan er gekozen worden uit drie verschillende koffies. De koffie naar keuze gaat onze barista op drie verschillende manieren bereiden: de Chemex, de V60 en de Aeropress. Na het zien van de verschillende zetmethodes en het proeven van de koffie ga je vervolgens zelf aan de slag met een koffie en zetmethode naar keuze. De duur van de koffieproeverij is circa 1.5 uur. 

Reserveren
Een afspraak op maat is mogelijk vanaf 4 personen. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op via 038 - 333 72 97 of agenda@eenhoorn.eu aan.

Prijs
4 – 10 personen: € 22,50 per persoon

Een koffieproeverij reserveren 

Theeproeverij

De Eenhoorn proeft, selecteert en levert hoge kwaliteitstheeën van de hele wereld. De talloze nuances en variaties in thee ontstaan door verschillen in jaargang, selectie, klimaat, hoogte, grondsoort en productiewijze.  Tijdens de theeproeverij geeft onze theespecialist uitleg over de verschillende soorten thee, de verschillende herkomstlanden, de verschillende smaakprofielen en welke factoren een rol spelen bij het zetten van thee. Er worden verschillende soorten thee geproefd waarbij we sommige theesoorten zullen combineren met spijs en van een bepaalde thee zullen we een ijsthee maken. De duur van de proeverij is circa 1.5 uur.

Reserveren
Een afspraak op maat is mogelijk vanaf 4 personen. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op via 038 - 333 72 97 of agenda@eenhoorn.eu aan.

Prijs
4 – 10 personen: € 22,50 per persoon

Een theeproeverij reserveren

Miniproeverij 

In onze koffiebar kun je op elk gewenst moment genieten van een miniproeverij. Leuk, informeel en laagdrempelig: een leuke activiteit om even bij te kletsen en tegelijkertijd productinformatie te krijgen over het geserveerde kopje koffie of thee. Onze barista geeft graag meer informatie over de geserveerde producten.
Kies jij voor koffie? Dan serveren wij een koffie van de espressomachine en een filterkoffie. Bij de theeproeverij serveren wij drie verschillende theesoorten uit onze seizoenscollectie. Bij beide proeverijen wordt ook een plankje met zoetigheid geserveerd.

Reserveren
Een afspraak op maat is mogelijk vanaf 2 personen van maandag t/m zaterdag. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op via 038 - 333 72 97 of agenda@eenhoorn.eu.  

Prijs
€ 12,50 per persoon

Een miniproeverij reserveren