DE VERHALEN VAN ONZE THEE


Elk theeblad vertelt zijn eigen verhaal. Ons theesommelier proeft en selecteert de beste theeën van over de hele wereld. Ter voorbereiding op dit seizoen heeft ons team van smaakexperts een prachtige collectie samengesteld uit een talloze collectie. Van gefermenteerde, aardse thee uit China tot  met de hand geplukte Wilde kaneel in een ongerepte vallei vlak bij Adam’s piek. We nodigen je uit om bewust te proeven en intens te genieten.

Onze werkwijze

Ontdek onze collectie

Spicy Blend


De Spicy Blend is een ideale thee voor de herfst- en winterperiode. De smaak is kruidig en oosters, verwarmend maar ook fris. 


Meer

Pu-Er 1992 A


De  Pu Er 1992 A is een vintage thee afkomstig uit Yunnan, China. De kleine blaadjes van deze thee zijn in 1992 geplukt, verwerkt en gefermenteerd.


Meer

Silver Tips


Deze thee is energie herstellend, voor een vermoeide geest. Delicaat & zoet van smaak. Direct ingekocht bij theeboer Buddika uit Sri Lanka.


Meer

Onze herfstheeën

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.