Praktische informatie & veelgestelde vragen  

De Eenhoorn koffie & thee
Oudestraat 101 - 103
8261CJ Kampen
038  - 333 72 97
info@eenhoorn.eu
www.eenhoorn.eu

De Eenhoorn heeft een breed assortiment koffie en thee die in verschillende verpakkingen te verkrijgen zijn.  Ons assortiment biedt een breed scala aan keuzes die goed aansluiten bij diverse horecagelegenheden en kantooromgevingen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze selectie waarmee wij een aantrekkelijk aanbod creëren voor een ieder.

Voor meer informatie over ons productaanbod kun je contact opnemen met Krista om onze digitale brochure of ons proefpakket aan te vragen.

Contact opnemen met Krista

Plaatsen bestelling
Een bestelling kan gemaild worden naar bestellen@eenhoorn.eu of telefonisch worden doorgegeven via 038 - 333 72 97.

Levering
Elke dag worden orders verstuurd. Voor 11.00 uur ontvangen, is dezelfde dag verstuurd. Wij versturen franco vanaf 75,00 euro en wij leveren via DHL.

Factuur
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een digitale factuur per e-mail. 

De Eenhoorn is een koffie- en theeproducent, gevestigd in het hart van Kampen. Wij verwerken zorgvuldig geselecteerde grondstoffen tot koffie en thee, die wij leveren aan horecagelegenheden, restaurants en speciaalzaken.

Kleinschalige productie
Onze producten zijn van hoge kwaliteit en vaak afkomstig van kleine plantages. Wij proberen elk jaar verse oogsten in te kopen, maar ons aanbod is afhankelijk van de oogsten die vrij komen. 

Biologische certificering
Een deel van ons assortiment is biologisch gecertificeerd. De Eenhoorn heeft een certificaat van Skal en wij hebben jaarlijkse controle. 


Algemene vragen
Heb jij vragen over de status van jouw bestelling, de levering of wil je meer weten over een nieuw product? Neem dan contact op via info@eenhoorn.eu of 038 - 333 72 97 en onze medewerker helpt jou graag.

Financiele administratie
Heb jij een vraag over een factuur? Neem dan contact met Henrieke via henrieke.nentjes@eenhoorn.eu.

Trainingen, workshops of evenementen
Wil jij een training of workshop plannen voor jouw personeel? Heb je een leuk evenement waarbij De Eenhoorn kan ondersteunen? Neem contact op met Krista via krista.fixe@eenhoorn.eu

Apparatuur & servies 
Ben jij op zoek naar een nieuwe koffiemachine, heb je advies nodig voor het onderhoud hiervan of wil jij jouw servies uitbreiden? Neem contact op maat Krista via krista.fixe@eenhoorn.eu.

Tarieven

vul hier jouw e-mailadres in en ontvang de digitale brochure met tarieven

De algemene voorwaarden van De Eenhoorn kun je hier terugvinden.

Voor alle vragen  staan we graag voor je klaar! Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier hieronder.

Contact